Spannend, positieve stress, wanneer is het af? Nu? Nooit?

Ik had mijn website eigenlijk gisteren willen lanceren, 9 jaar na de geboorte van mijn jongste dochter Jade. Haar naam toen zo zorgvuldig gekozen, want jade is een beschermende en reinigende steen die harmonie en geluk brengt. De steen bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt om negatieve emoties los te laten. Hoe mooi sluit die betekenis van een prachtige steen aan op wat ik wil betekenen in het leven.

 Maar gisteren was het nog even te spannend (natuurlijk met het excuus dat het nog niet af was) en daarbij was het natuurlijk tijd om het leven (haar leven) te vieren. En daarom is vandaag het moment dat ik op de knop druk, mezelf laat zien in wat ik wil, wat ik graag doe en waarin ik iets wil betekenen. En dat is coachen, jou helpen ontdekken wat het is wat jij nou eigenlijk diep van binnen altijd al hebt gewild en dit om te zetten in actie.

Irene, dé coach 

Zelfstandig coach zijn is een droom die ik al lang had. Blijven doen wat ik deed leek alleen praktischer, overzichtelijker, beter inpasbaar in mijn leven. Totdat ik merkte dat het werk als adviseur en manager op het gebied van human resources mij onvoldoende energie gaven. Ik overleefde, ook al had ik een geweldig leuke werkgever, waar ik me op mijn plek voelde. Werken werd moeten en ik kon mijn doelen niet meer goed vastpakken, voelen. Ik verloor de grip en viel om, kreeg een burn-out. Iets waarvan ik altijd had gezegd dat mij dat niet zou overkomen. Ik kende mijzelf door en door en ik zou het echt wel merken. Nou, niet dus.

 De afgelopen tijd heb ik vol ingezet op een omslag in mijzelf. Voelen wat ik echt wil, voelen waar ik goed in ben en waar ik kan bijdragen. En nu kan ik het zeggen:

 Ik ben Irene Reekers en ik werk als zelfstandig lifecoach en stress- en burnout-coach. Dat doe ik voornamelijk in de vorm van wandelcoaching.

Mijn missie

 Mijn missie is om jou te inspireren en te motiveren je doelen te bereiken. Ik help je om je kracht weer te vinden, te voelen en meer balans en energie te ervaren in je leven.

 Struin lekker rond op mijn website en voel je welkom. Struin gestructureerd, kris kras, maakt niet uit. Kies ook hier jouw eigen pad.

En wie weet, gaan we nog eens samen op pad…

 

Irene