Testimonials

Wat zeggen klanten over mij?

Floor:

Irene heeft me, in een mum van tijd, geleerd om echt te voelen. En mijn doel is helder, ik weet nu waar ik naartoe wil. Ik maak hierdoor andere keuzes dan voorheen, ben bewuster en voel me vrijer en kalm. Ik ben erg onder de indruk van haar efficiënte werkwijze, op mij heeft het een hele positieve uitwerking.

Trees:

Je stelt precies de juiste vragen en luistert echt naar me. En daarnaast voel je me ook nog eens goed aan. Ik heb nu veel minder hoofdpijn, ben dingen anders gaan zien en voel weer rust vanbinnen. Ik beveel je van harte aan bij anderen.

Floor:

Irene heeft me bewust gemaakt van signalen die mijn lichaam me geeft als ik over mijn grenzen ga of dreig te gaan. Heel waardevol, ik kan nu beter mijn eigen tempo aanhouden, mijn grenzen bewaken, doseren.

Rozemarijn:

De wandelcoaching heb ik al heel erg helpend ervaren. Irene is een hele lieve vrouw met een fijne rustige energie. De oefeningen die ze deed door de wandelsessies waren heel erg fijn en aardend. Ze voelde goed aan wat ik nodig had en sloot heel erg aan bij de vragen die ik had. Ze zocht echt mee naar wat mij het beste kon helpen.

De sessies hebben me echt inzicht gegeven en geholpen in het beter bij mezelf blijven. Dank je wel Irene, voor deze mooie en fijne reis, die ik in mijn hart en lijf meeneem!

.

Sylvia:

Een super leerzame en waardevolle coaching van Irene. Ik kan met de bewustwording en inzichten die ik heb gekregen weer mooie stappen vooruit maken. Ik heb er een positief goed gevoel aan overgehouden. Dank je wel Irene.

Renate:

Irene helpt je te aarden en lief voor jezelf te zijn (zonder zweverig te worden). Hierdoor krijg  je meer energie, ook als je leven druk is.

Maroesja:

Irene is een erg fijne, relativerende coach. Ik heb ontzettend veel gehad aan de wandelsessies waar ze zonder oordeel een luisterend oor bood. De handvaten, tips en actiepunten waren doeltreffend en efficiënt.
Ik ben zo dankbaar dat ik Irene heb mogen ontmoeten en zal zeker haar coachingssessies van harte aanbevelen voor iedereen die te maken heeft met stress en/of een burn-out. 

Elina:

Onze gesprekken hebben me erg goed gedaan.
Ben je dankbaar.

Allischa:

Bedankt voor de fijne begeleiding en gesprekken. Het heeft me geholpen om meer van mezelf te leren kennen.

Kennismaken

Ga dan eens met mij op pad tijdens een wandeling.