Werkgevers

Hoe gaat het met je medewerkers?

Wil je werken aan duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers?

Vind je het belangrijk te investeren in het voorkomen van overmatige stress en burn-out?

Wil jij ziekteverzuim voorkomen of verkorten?

Zie je vermoeide medewerkers die moeite hebben zich te concentreren?

Wil je medewerkers helpen bij hun herstel van stressklachten of een burn-out?

 

Als coach, gecombineerd met mijn achtergrond als HR manager, kijk ik graag met je mee.

Duurzame inzetbaarheid en stresspreventie

Vaak zie je het al. Een medewerker is sneller geïrriteerd, maakt kleine foutjes of zondert zicht af. Signalen van stress. Deze signalen worden echter ook vaak gemist of een medewerker wil er niet over praten. Het komt wel goed! Maar is dat ook zo?

Langdurige stress of zelfs een burn-out is niet alleen erg vervelend voor jouw medewerker. Langdurige afwezigheid kost ook nog eens heel veel geld en geeft daarbij druk op de achterblijvende collega’s.

Daarom help ik jou om de signalen van stress binnen jouw bedrijf vroegtijdig te herkennen. Want hoe eerder je de waarschuwingssignalen oppikt, hoe beter je stress kunt tegengaan. Je kunt er dan op tijd op in spelen en voorkomen dat je medewerkers langere tijd moet missen.

Vanuit mijn achtergrond als HR professional ben ik op de hoogte van de wettelijke verplichtingen voor zowel werkgever als werknemer waar het gaat om ziekte verzuim. Deze kennis houd ik up-to-date.

1-op-1 coaching

Ik bied coaching, bij voorkeur in de natuur, waarbij ik het belangrijk vind dat mensen (weer) leren voelen wat ze zelf belangrijk vinden. Ik richt me erop dat ze voelen waar hun kracht zit en weten hoe ze deze kracht in kunnen zetten. Stappen in de richting om weer bevlogen en vitaal aan het werk te zijn

Een burn-out is te voorkomen als je de signalen op tijd herkent. Ik help graag medewerkers die stress-signalen willen leren herkennen en die ongezonde gewoontes om willen buigen in gezondere gewoontes. Ook bied ik coaching aan medewerkers die vanwege stressklachten of een burn-out langdurig zijn uitgevallen. Ik help hen om in een passend tempo blijvend  te herstellen en weer aan het werk te gaan.

Waarom wandelen?

Wandelen in de natuur heeft een bijzonder effect op mensen. De buitenlucht is goed voor je hersenen, waardoor je sneller en makkelijker leert. De focus ligt even op jezelf, omdat je tussendoor geen andere dingen kunt doen en je uit je werkomgeving bent.

Wandelen met jouw team

Ik wandel ook met teams (maximaal 6 medewerkers). We gaan dan wandelen en aan de slag met een specifiek thema, bijvoorbeeld gerelateerd aan stresspreventie. De wandeling biedt verdieping door: voelen, mindfulness- en inzichtsoefeningen en ervaren wat stress voor jou betekent.

Door in gesprek te zijn met je collega’s leer je hierin ook elkaar begrijpen, kan je elkaar helpen en leer je signalen oppikken en bespreken.

Vrijblijvend kennismaken?

Ik zou het leuk vinden vrijblijvend een keer kennis te maken en te kijken wat ik voor jouw organisatie kan betekenen.