Een buitencoachtraject. Hoe gaat dat?

Hoe werk ik?

Graag leg ik je uit hoe ik werk en wat je van een kennismaking en buitencoachtraject mag verwachten.

Samen de route verkennen: de Instapwandeling

De instapwandeling is een kennismakingswandeling van ongeveer een uur. Tijdens deze wandeling bespreken we wat jij uit je coachingstraject wilt halen. We maken kennis en je ervaart wat buitencoaching inhoudt. Het is namelijk belangrijk je een klik voelt en dat je vertrouwen hebt in mijn aanpak. Dit vormt de basis voor een succesvol coachingstraject.

Ik houd van helderheid en duidelijkheid. Jij bent het vertrekpunt en ik begeleid je op maat. Tijdens de instapwandeling bespreken we het traject dat we samen gaan doorlopen. Alle wandelingen in het eventuele vervolgtraject zijn erop gericht jou te stimuleren om zelf aan te geven hoe jij jouw situatie beleeft en waar je naar toe wilt.

Maak je geen zorgen als je nog niet precies weet wat je uit je traject wilt halen. Daar komen we samen achter. Deze instapwandeling bied ik tijdelijk gratis aan. Je kunt de wandeling ook boeken als je gewoon nieuwsgierig bent naar buitencoaching. Zo ontdek je of buitencoaching je verder kan helpen.

Je ervaart wat buitencoaching inhoudt.

 

De instapwandeling is een kennismakingswandeling van ongeveer een uur.

Tijdens deze wandeling bespreken we wat jij uit je coachingstraject wilt halen.

Je kunt de wandeling ook boeken als je gewoon nieuwsgierig bent naar buitencoaching.

 

Samen echt op pad: het buitencoachtraject

Een traject in de natuur bestaat, afhankelijk van je vraag, meestal uit 4 tot 6 wandelsessies van circa 1,5 uur. Samen formuleren we het doel dat je aan het eind van het traject wilt bereiken. We gaan in gesprek over je belemmeringen, je gedrag, je persoonlijke drijfveren en successtrategieën.

Onderweg doen we oefeningen met mindfulness en visualisaties. We gebruiken de natuur als spiegel. Door de gesprekken en ervaringen komen je hoofd, je hart én je lichaam in actie.

Tussen de wandelafspraken hebben we ook mailcontact. Daarbij help ik jou scherp te blijven op jouw doelen, kan je vragen stellen en reflecteer je op hoe het gaat. In de loop van het traject krijg je inzicht in jouw functioneren. Er ontstaat ruimte en helderheid en je weet welke stappen je kunt zetten om tot de gewenste veranderingen te komen.

Met verlangen als routekaart en je ziel als kompas weten je voeten waar te gaan – Paulo Coelho

 

Een traject in de natuur bestaat, afhankelijk van je vraag, meestal uit 4 tot 6 wandelsessies van  circa 1,5 uur.

Onderweg doen we oefeningen met mindfulness en visualisaties.

Tussen de wandelafspraken hebben we ook mailcontact. Daarbij help ik jou scherp te blijven op jouw doelen.

Jouw eigen pad

Het kan ook zijn dat we tijdens de kennismaking samen een andere route bedenken, jouw eigen pad. In dat geval maken we vooraf maatwerkafspraken.