Inspiratiewandeling voor groepen

Ervaar de kracht en kwaliteiten van je groep

Met buitencoaching profiteer je van de natuur en de frisse buitenlucht om op een ontspannen en interactieve manier jullie kracht en kwaliteiten als groep te ontdekken. Hoe ga je bijvoorbeeld individueel of als groep om met dingen die je humeur en de algemene stemming beïnvloeden? Hoe krijg je met elkaar je doelen en wensen scherp en bereik je die als groep

Elkaar inspireren

Iedereen loopt wel eens vast. Of in je werk of in je privéleven. Je bent met van alles bezig, maar lijkt niet vooruit te komen. Wat je ook probeert, het gewenste effect blijft uit. Tijd om jezelf te herpakken en je vertrekpunt en bestemming weer helder te krijgen. Even lekker wandelen en de natuur inzetten om vanuit een ander perspectief te kijken. Nieuwe inspiratie. Door met elkaar de natuur in te gaan kun je je door de natuur en door elkaar laten inspireren. 


Deze wandeling duurt gemiddeld 2 uur.

We praten, wandelen en ik reik jullie enkele eenvoudige mindful- en inzichtgevende opdrachten aan.

Inspiratiewandeling met je eigen groep

Wil je meer verbinding tussen de medewerkers in je bedrijf?

Zoek je met je vriendinnen naar een bijzonder uitstapje, met meer verdieping?

Ga je graag eens gezellig op stap met je collega`s?

Heb je behoefte aan een wandeling met lotgenoten?

Of wil je eens kennismaken met wandelcoaching?

Dan is deze workshop iets voor jou!

Waarom wandelen in de natuur?

Ontdek jullie kracht en kwaliteit

De inspiratiewandeling helpt je weer jouw weg te vinden. Je komt even los van je dagelijkse omgeving en ontmoet elkaar in het bos. Ik begeleid jullie tijdens deze wandeling naar meer rust en helderheid. Al wandelend merk je dat de ideeën weer komen en stromen. Eenmaal in de natuur lukt het je weer vrij te denken. We eindigen met de stap naar concrete actie.

Wandelen in de natuur: een bijzonder effect

Wandelen in de natuur heeft een bijzonder effect op mensen. De buitenlucht is goed voor je hersenen, waardoor je sneller en makkelijker leert. Iedereen heeft dezelfde focus, omdat je tussendoor geen andere dingen kunt doen. Deze laagdrempelige wandeling zorgt dat je sneller in verbinding komt met jezelf en de andere deelnemers. Dat zorgt vervolgens voor grote betrokkenheid en een positieve sfeer om samen dingen te bespreken, doelen te stellen en stappen te zetten.

Details workshop

Ik kan de inspiratiewandeling voor groepen op maat samenstellen. In overleg bepalen we het thema dat bij jouw groep past. We stellen de groepsgrootte in overleg vast, net als de locatie. Deze wandeling duurt meestal ongeveer 2 uur.