Buitencoaching

Wandelen verbindt je verstand en je gevoel

Wandelen in de natuur heeft een bijzonder effect op mensen. In de natuur kom je sneller tot ontspanning en in contact met jezelf. Daarom is het ook makkelijker om tijdens het wandelen in gesprek te komen. Tijdens het lopen kom je op meer manieren in beweging dan je denkt. Een wandeling zorgt ervoor dat er van alles in je lichaam gebeurt, waardoor verstand en gevoel in verbinding komen.

Op stap in de omgeving van Deventer

Ik coach het liefst zoveel mogelijk wandelend in de natuur. In de omgeving van Deventer gaan we op verschillende mooie plekken op stap. We gebruiken de natuur om scherp te krijgen waar jouw verlangen zit, welke weg jij wilt gaan en wat er voor nodig is om jouw doel te realiseren. Dat is altijd een mooi proces. Trek een paar fijne schoenen aan en ga met me mee. Je ontdekt wat wandelcoaching in de natuur voor jou kan doen.

De wandelingen vinden onder alle weersomstandigheden plaats, behalve bij onweer of code oranje. In dat geval gaan we naar een binnenlocatie. 

Natuur en gezondheid

Wil je meer lezen over het effect van de natuur op je gezondheid? Kijk dan eens op de website van Agnes van de Berg, hoogleraar natuurbeleving en omgevingspsycholoog. Zij deed ook onderzoek naar het positieve effect van wandelcoaching

 

Waar zit jouw verlangen, welke weg wil jij gaan.

 

Kennismaken met mij en met buitencoaching?

Ga dan eens met mij op pad tijdens een instapwandeling.