Tarieven

Particulieren

Hieronder een indicatie van mijn tarieven. Ik lever graag maatwerk op basis van jouw vraagstelling en doel. Naar aanleiding van de instapwandeling of een eerste energetisch consult breng ik graag een offerte uit. Deze zal gebaseerd zijn op onderstaande tarieven.

Door middel van buitencoaching kunnen we vaak grote stappen zetten in 4-6 wandelingen. In geval van een burn-out is er soms ook meer nodig. We bekijken dit samen.

Op basis van jouw vraag kijken we samen welk traject voor jou passend is. Ter indicatie:

Instapwandeling: € 50,= (incl. btw)
Een buitencoachsessie: € 95,= (incl. btw)

Energetisch consult en / of reikibehandeling: € 80,= (incl. btw)

Interesse in een inspiratiewandeling individueel of voor een groep?  Ik maak een offerte op basis van jouw vraag en de grootte van de groep. Neem gerust contact met me op.

*Een coachwandeling duurt doorgaans 75-90 minuten (instapwandeling duurt circa 60 – 75 minuten)

**Een energetisch consult duurt ca. 60 minuten

***Jouw werkgever en de belastingaftrek bieden wellicht mogelijkheden voor een tegemoetkoming in de kosten. Betaalt jouw werkgever de coaching dan geldt het zakelijk tarief.

Zakelijke klanten

Voor persoonlijke coaching maak ik graag een offerte op maat. Ter indicatie reken ik zakelijk tarief van € 125,= (excl. btw) per wandeling / gesprek van ca 75 minuten.  Voor de zakelijke markt bied ik alleen trajecten (minimaal 4 wandelingen / gesprekken)

Interesse in een inspiratie- of teambuildingswandeling? Ik maak een offerte op basis van de vraag en de grootte van het team. Neem gerust contact met me op.

 Vrijblijvend kennismaken?

Ik zou het leuk vinden vrijblijvend een keer kennis te maken en te kijken wat ik voor jou of jouw organisatie kan betekenen.